Posodobili smo naš pravilnik o zasebnosti. Če ga želite prebrati, prosimo, kliknite tukaj.

Vlakninsko dopolnilo

Print
Vlakninsko dopolnilo

Izdelek Vlaknine in zelišča vsebuje ovsene vlaknine ter peteršilj, pomarančni cvet, hibiskusov cvet in janež v prahu. Izdelek vam lahko pomaga, da povečate dnevni vnos vlaknin in ohranite uravnoteženo prebavo.

KLJUČNE PREDNOSTI

  • Prehransko dopolnilo z vlakninami vam pomaga, da zaužijete priporočeno dnevno količino vlaknin, in sicer 25 gramov na dan.
  • Odlično je za uživanje skupaj s Herbalifovimi napitki Formula 1 in multivitaminskim kompleksom Formula 2 v okviru programa za nadzor telesne teže in kot podpora za zdravo prehrano na splošno.

KAKO VAM LAHKO POMAGA?

Uživanje uravnotežene hrane z veliko polnovrednih hranilnih snovi vam lahko pomaga, da zaužijete potrebno dnevno količino vlaknin. Če težko zaužijete dovolj vlaknin, izberite prehransko dopolnilo z vlakninami, ki vam lahko pomaga, da telo oskrbite s priporočeno dnevno količino vlaknin, in sicer 25 gramov na dan.

UPORABA

Zaužijte dve tableti z vsakim obrokom trikrat na dan. Ta izdelek se lahko uporablja skupaj s Herbalifovo hranljivo mešanico napitka Formula 1 in Herbalifovim multivitaminskim kompleksom Formula 2.

#3114

 Naročite od Herbalife Člana 

©   Herbalife International of America, Inc. Reprodukcija v celoti ali po delih ni dovoljena brez pisnega dovoljenja.
Vse pravice pridržane. Vse blagovne znamke in slike izdelkov na tej strani so last družbe Herbalife International, Inc., razen če je navedeno drugače.
 
Herbalife je član Sekcije direktne prodaje Trgovinske zbornice Slovenije.
 
  • Sekcija Direktne Prodaje Logotip
  • Trgovinska zbornica Slovenije Logotip


sl-SI | 21.2.2019 8:11:13 | NAMP2HLASPX01