Formula 1 nove generacije – zdrav obrok

Print
4462_SI_CafeLatte_Square250

Pregled izdelka
Formula 1 omogoča priročen, okusen in hranljiv obrok, vse z enim napitkom.
Odlikuje jo popolna mešanica visokokakovostnih beljakovin, vlaknin ter vitaminov in mineralov, zato vam ni treba več izbirati med zdravimi obroki in priročnostjo – napitek Formula 1 se pripravi hitro in zlahka.

  • Telesu zagotovite snovi, ki jih potrebuje, pri tem pa ostanite predani svojim prednostnim izbiram ali prehranskim zahtevam. F1 nove generacije je narejena iz sestavin, primernih za vegane, ne vsebuje glutena niti umetnih barvil ali arom.
  • Formula 1 vsebuje veliko beljakovin, ki prispevajo k povečanju mišične mase, in je nadomestni obrok za nadzor telesne teže, ki vsebuje poglavitna mikro- in makrohranila ter rastlinske snovi in zelišča.
  • Napitek Formula 1 spijte za hranljiv zajtrk, kosilo ali večerjo v podporo aktivnemu načinu življenja in ciljem glede nadzora telesne teže*.
  • Vsebuje 25 vitaminov in mineralov, vključno z vitaminom D, ki prispeva k delovanju imunskega sistema, in vitaminom C, ki prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Ključne prednosti:

  • ena porcija ima 222 kalorij,
  • ena porcija vsebuje 18 g beljakovin, ki prispevajo k povečanju mišične mase,
  • ena porcija vsebuje 4 g vlaknin,
  • zagotavlja najmanj 38 % priporočenega dnevnega vnosa 25 vitaminov in mineralov na porcijo, vključno s kromom, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi,
  • veganske sestavine, brez glutena, brez umetnih barvil in z naravnimi aromami. **

NAVODILO ZA UPORABO:
Napitek Formula 1 F1 nove generacije spijte vsak dan, kot hranljiv obrok. Plastenko pred uporabo nežno pretresite, saj se vsebina lahko posede. Zmešajte dve jedilni žlici (26 g) prahu z 250 ml hladnega delno posnetega mleka (1,5 % mlečne maščobe).
Ta izdelek uživajte v okviru uravnotežene in raznovrstne prehrane v okviru zdravega in aktivnega načina življenja. Dodatne recepte za napitke in priporočila za serviranje poiščite na spletišču myherbalifeshake.com.
* Za nadzor telesne teže: Nadomestitev dveh glavnih dnevnih obrokov z nadomestnim obrokom pri energijsko omejeni prehrani prispeva k zmanjšanju telesne teže.
Za zdravo prehranjevanje in ohranjanje telesne teže: Nadomestitev enega od glavnih dnevnih obrokov z nadomestnim obrokom pri energijsko omejeni prehrani prispeva k ohranjanju telesne teže po zmanjšanju telesne teže.

**F1 z okusom spiced apple vsebuje umetno aromo.

#4462 - Formula 1 z okusom Banana Cream
#4465 - Formula 1 z okusom Cafe Latte
#4464 - Formula 1 z okusom Spiced Apple
#4471 - Formula 1 z okusom Mint & Chocolate
#4467 - Formula 1 z okusom Cookie Crunch

 Naročite od Herbalife Člana 

sl-SI | 18.8.2019 14:17:11 | NAMP2HLASPX03