Weight Management Range
Nadzor telesne teže s Herbalifom

Napitki Formula 1 in čokoladke iz Herbalifa so bogati z dobrimi hranilnimi snovmi, ki jih vaše telo potrebuje, poleg tega so odličnega okusa in so na voljo v raznovrstnih okusih. Herbalifovi napitki in čokoladke F1 so priročen in zdrav nadomestek obroka in se hitro pripravijo, ne glede na to, ali želite nadzorovati telesno težo, jo povečati ali vzdrževati.


Formula 1
Formula 1

Formula 1 Herbalife: zdrav in hranljiv obrok v kozarcu. Kot potrjujejo znanstvena dognanja, Herbalifova Formula 1 s svojimi kakovostnimi sestavinami telesu zagotavlja poglavitne hranilne snovi.

Priročne ploščice Formula 1
Priročne čokoladke Formula 1

Priročne čokoladke Formula 1: odlična za takrat, ko ste na poti, ali ko ne utegnete pripraviti napitka. Herbalifove priročne čokoladke Formula 1 so bogate z esencialnimi vitamini in minerali, vsaka ima manj kot 207 kalorij in vsebujejo vse koristne snovi napitka Formula 1.

Formula 2 za moške
Formula 2

Spoznajte vitaminsko-mineralni kompleks za moške Formula 2, vaš preprost način, da telo oskrbite s 24 hranilnimi snovmi, ki jih potrebuje. Vsebuje poglavitne vitamine in minerale v ravno pravšnjih količinah, da se zadovoljijo dnevne potrebe moških v zvezi z zdravjem.

Formula 2 za ženske
Formula 2

Spoznajte vitaminsko-mineralni kompleks za ženske Formula 2, vaš preprost način, da telo oskrbite s 24 hranilnimi snovmi, ki jih potrebuje. Vsebuje poglavitne vitamine in minerale v ravno pravšnjih količinah za nahranjenost in da se zadovoljijo specifične potrebe žensk v zvezi z zdravjem.

Vlaknine in zelišča
Vlaknine in zelišča

Vlaknine in zelišča vam lahko pomagajo zaužiti več dnevnih količin vlaknin.

Formula 3
Formula 3

Herbalife Formula 3: Posamezniku prilagojene beljakovine v prahu. Preprost način za povečanje vnosa beljakovin. Dodajte jih napitkom Formula 1 ali z njimi obogatite jogurte, juhe in enolončnice.

Gurmanska paradižnikova juha
Gurmanska paradižnikova juha

Gurmanska paradižnikova juha: okusna in zdrava malica, bogata z beljakovinami, ima pa le 104 kalorije. Odlična kot topel ali hladen obrok.

Beljakovinske ploščice
Beljakovinske čokoladke

Beljakovinske čokoladke so bogate z beljakovinami in odlična izbira za sladko, kadar ste na poti.

Koncentrat Herbal Aloe
Koncentrat Herbal Aloe

Koncentrat Herbal Aloe pripomore k osvežitvi in hidraciji, in to brez kalorij. Na voljo je v okusu manga in originalnem okusu.

Instantni zeliščni napitek
Instantni zeliščni napitek

Instantni zeliščni napitek. Nizkokaloričen, osvežilen napitek, ki je odličen topel ali hladen.

Cell Activator
Cell Activator

Cell Activator (Celični aktivator): za energijsko in ogljikohidratno presnovo.

Yellow
Prehransko dopolnilo s kromom

Yellow je bogat s kromom, ki telesu pomaga ohranjati primerno količino glukoze v krvi.

Izdelke Herbalife uporabljajte v okviru uravnotežene in raznovrstne prehrane, skladno z zdravim in aktivnim načinom življenja. Navodila za uporabo preberite na posameznih pakiranjih in ne prekoračite priporočenega odmerka. Izdelke hranite zunaj dosega majhnih otrok.

sl-SI | 22.7.2019 22:45:44 | NAMP2HLASPX01