Vse, kar morate vedeti o izdelku Herbalifeline® Max

 Kaj je Herbalifeline® Max?

To je novo in izboljšano Herbalifovo prehransko dopolnilo, ki vsebuje trajnostno pridobljena ribja olja, z maščobnimi kislinami omega-3 EPK in DHK. Ključne značilnosti prenovljene formule: večja vsebnost kislin EPK in DHK na kapsulo, kar ima ugodne učinke za srce1, vid2 in možgane3. Za zagotovitev, da so vse sestavine izdelka Herbalifeline® Max pridobljene na etični način, je Herbalife sklenil partnerstvo z organizacijo Friend of the Sea, na podlagi katerega se zagotavlja ribje olje, ki ga vsebuje prehransko dopolnilo.

Herbalifeline Max has vsebuje kislini EPK in DHK, ki prispevata k vzdrževanju normalnega krvnega tlaka4 in vzdrževanju normalne ravni trigliceridov v krvi3.


Zakaj sta pomembni kislini EPK in DHK?

Študije kažejo, da je v prehrani zahodnega sveta pogosto zelo malo dolgoverižnih maščobnih kislin omega 3. Ker te maščobne kisline pomagajo ohranjati zdravo srce, Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) priporoča, naj odrasli dnevno zaužijejo 250 mg maščobnih kislin EPK in DHK.5 Da bi s hrano zaužili priporočeno količino kislin omega-3, sta tedensko potrebni dve porciji mastnih rib. Nekaterim je to težko doseči, zato je lahko za dosego tega cilja prehransko dopolnilo Herbalifeline® Max zelo koristno!
Koristni učinek se lahko pridobi z jemanjem ene, štirih ali petih kapsul, za katere je najbolje, da se zaužijejo ob obrokih in z vodo.
Ekskluzivna kombinacija izdelka Herbalifeline® Max je zapakirana v edinstveno gelasto kapsulo, ki je primerna tudi za vegetarijance, v zunanjem ovoju pa vsebuje pa tudi esencialna olja timijana in poprove mete, da se prepreči kakršen koli neprijeten okus po ribah.


Opombe:

1 EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK).
2 DHK ima vlogo pri delovanju možganov in ohranjanju vida (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK).
3 DHK in EPK prispevata k vzdrževanju normalne ravni trigliceridov v krvi (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 2 g EPK in DHK).
4 DHK in EPK prispevata k vzdrževanju normalnega krvnega tlaka (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 3 g EPK in DHK). Ne prekoračite skupnega dnevnega vnosa 5 g EPK in DHK.
5 Znanstveni odbor agencije EFSA za dietetične izdelke, prehrano in alergije. EFSA Journal 2010; 8(3): 1461.


sl-SI | 23.7.2019 2:06:30 | NAMP2HLASPX04